Szőnyegtisztítás

A legújabb szőnyegtisztítási technológiával megújítjuk a szőnyegeket, legyen az külön álló vagy padlószőnyeg. A korszerű gépek használatával speciális tisztítószert permetezünk a szőnyeg rostjai közé, majd ezt igény szerint mélyen beledolgozzuk. Ezt követően az erőteljes vízszívó gépek alaposan megtisztítják egy menetben a szőnyeget, és eltávolítják a mélyen fekvő szennyeződést, esetleges atkákat.

A mi segítségünkkel Fantasztikusan vonzóvá alakíthatja lakása, üzlete, irodája megjelenését és hangulatát a szőnyegeken keresztül átfogó és professzionális szőnyegtakarítással. Alapos és nagyon speciális, tisztítási folyamat, mely eltávolítja az összes szennyeződést és a foltokat a szőnyegekről, így nem fog ráismerni, szinte új szőnyeg hatását kelti. Vízmentesre szárítjuk, így azonnal járható, használható újra! Páratlan szolgáltatást nyújtunk az Ön számára, a legújabb Karcher szőnyegtisztító gépek használatával és több éves tapasztalatunkkal!

Vállaljuk mindenféle szövet és bőrbútorok kárpittisztítását, környezetbarát megoldásokkal. A legjobb termékeket használjuk, hogy el tudjuk távolítani a beágyazódott szennyeződést.

A szőnyegeken gyakran felszívódik a kosz, a kiömlött étel és ital, kisállat szőr, stb. Rendszeres tisztítással szinte újjászületnek. Biztonságos, környezetbarát anyagokat használunk, így megvédjük a gyermekeke, háziállatokat és a környezetet.

Speciális folteltávolító termékekkel, eltüntetjük a különböző foltokat: kávé, bor, vér, tinta, stb.


Ágy, matractisztítás:

Fekvőhelyünk felszívja verejtéket és a bőrsejteket, mint egy szivacs. Ez sajnos a poratka élelme lesz, megtelepednek az ágyban. Ezután a halott atkák és az ürülékük is.

Az atkák és ezek ürüléke számos egészségügyi problémát okoznak, mint például a köhögés (különösen éjszaka), vörös vagy könnyező szem, orrdugulás, tüsszögés vagy arcüreg problémák, sípoló légzés vagy mellkasi szorító, és ekcéma vagy viszkető bőr.

A rendszeres tisztítás lehetővé teszi, hogy boldogan pihenjen abban a tudatban, hogy az ágy valóban tiszta.

- gyapjúszőnyeg kivételével, mindennemű szőnyeg, padlószőnyeg vegyszeres, vizes mélytisztítása. Javasolt évente 2x, normál körülmények mellett, erősen igénybevett, vagy esős időszakban akár akar heti alkalommal, irodai szőnyegek, bejáratoknál lévő szőnyegek esetében. Az igazán tiszta szőnyeg javítja otthona megjelenését. Tudjuk, hogyan kell kezelni a makacs foltokat. Sajnos a szőnyegekben nemcsak a piszok, hanem poratkák, azok elhalt részei, és egyéb mikroszkopikus élőlények is lerakódnak. A tisztítási folyamat segít megölni őket, és eltávolítani otthonukból. A rendszeres tisztítás meghosszabbítja a szőnyegek élettartamát és pénzt takaríthat meg hosszútávon.

- egészséges környezet: Fontos a lerakódott szennyeződések eltávolítása, a nehezen hozzáférhető helyeken is!
- Linóleumtisztítás: eltünteti a cipő hagyta nyomokat, csíkokat és visszaélénkíti a színt.
- Padlófényesítés: fa, lakkozott parketta ápolása, fényesítése.
- Járófelületek, padlóburkolatok tisztítása: kő, műkő, márvány, beton, fa, linóleum tisztítása, polírozás

carpet
Kávényomok eltüntetése
carpet
Padlószőnyeg tisztítása sikálógéppel
carpet
Padlótisztítás
carpet
Vörösborfoltok eltávolítása
carpet
Kő járólap polírozás
carpet
Kő járólap tisztítás
carpet
Linóleumtisztítás
carpet
Márványfényesítés
carpet
Szövet és bőrbutorok kárpittisztítása
carpet
Szőnyegtisztítás
carpet
Változzon meg az élete egy csapásra.
 
Hogyan segítünk Önnek? Együttműködő partnereink:
Get the Flash Player to see this rotator.